eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

Már öt gyanúsítottja van a Deák téri drogos horrornak

Az eddigi három fiatal mellett még egy 19 és egy 17 éves fiú "csatlakozott".

A 24.hu a Fővárosi Főügyészségre hivatkozva azt írja, újabb két embert gyanúsított meg a rendőrség a két és fél hónappal ezelőtti Deák téri kettős gyilkosság miatt - ismert, korábban három embert tartóztattak le. A "csoportos garázdaság" miatt a mostani két kihallgatott egy 19 és egy 17 éves fiatal.

Májusban két, nagyrészt büntetett előéletű, 23 éven aluliakból álló társaság csapott össze a Belvárosban. Cs. Krisztián többször is megszúrta egyik "ellenségét", aki miután földre került, egy másik fiatal még többször fejbe rúgta. A késelő egy másik, éppen távozóban lévő másik fiatalt is mellkason szúrt, egyik megtámadott sem élte túl.

Kilenc embert állítottak elő akkor, egy lány kivételével mindenkinek a szervezetében találtak valamilyen drogot.

Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberöléssel, míg két barátját felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsították meg. A születésnapját ünneplő 18 éves fiatal először írásban beismerte a bűnösségét a rendőrségen, ezt azonban később visszavonta a bíróságon. J. Dániel és J. Marcell viszont ténybeli beismerő vallomást tett a korábbi kihallgatása során.

A portál tudomása szerint a most meggyanúsított fiatalok "provokálhatták ki" a konfliktust, egyikük biztonsági őrökkel is kötekedett, majd verekedett a másik társaságban lévő egyik fiúval. Ebbe a konfliktusba avatkozott bele Cs. Krisztián - késsel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×