eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Ismét gyilkolni próbált az emberölési kísérlettel gyanúsított tinédzser

Még a nyomkövetőt is megsemmisítette magán. Komolyan megbüntethetik.

Levágta a nyomkövetőt magáról, majd volt barátnőjének, valamint a lány édesanyjának életére tört egy fiatalkorú, a Fővárosi Főügyészség vádat emelt ellene és letöltendő börtönbüntetést indítványoz - tudatta az Infostarttal a Fővárosi Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott, a cselekmény idején 16 éves fiú viharos, "se veled, se nélküled" szerelmi viszonyt folytatott egy kiskorú lánnyal, akit alkalmanként meg is ütött. A lány végül szakított a fiúval, aki azonban ezt nem tudta feldolgozni.

A fiatalkorú 2018-ban, korábbi párkapcsolatában a lány életére tört, emiatt büntetőeljárás került rá nyomkövető, amit tavaly augusztusban vágott le magáról, majd ugyanezzel a bicskával indult Pestről a XI. kerületbe, hogy - a vád szerint - végezzen a lánnyal és annak édesanyjával. Előbbit a földre rántva és ott leszorítva akarta leszúrni. Ekkor sikerült az anyának telefonon segítséget kérnie.

A lány életét az időben kiérkező orvos segítsége mentette meg.

A Fővárosi Főügyészség a fiú ellen előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és – a bűnügyi felügyeletből eltávozás miatt – fogolyszökés vétsége miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken.

A fiú 15 évet kaphat tettéért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×