eur:
395.11
usd:
364.38
bux:
65561.62
2024. március 19. kedd Bánk, József

Filmbe illő autós üldözés Budapest belvárosában – videó

Péntek éjjel egy terepjáróst üldöztek a rendőrök, nem volt akadály a piros lámpa és a behajtani tilos tábla sem.

A rendőrök pénteken nem sokkal éjfél után az I. kerületben az Alagút utcában akartak megállítani egy Nissan terepjárót. Az autó vezetője azonban nem állt meg, és nagy sebességgel elhajtott.

A rendőrök megkülönböztető jelzést használva utána mentek, és a rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy Budapest belvárosában hosszasan üldözték az autóst, és végül, az V. kerületi Széchenyi utcában állították meg az autót. Amikor a sofőr kiszállt, megszondáztatták, és kiderült, hogy a 34 éves férfi ivott.

A járőrautó fedélzeti kamerája rögzítette azt is, hogy mielőtt a sofőrt utolérték a rendőrök 11 közigazgatási szabályszegést – az autós 9 piros lámpán hajtott át, valamint figyelmen kívül hagyott 2 behajtani tilos táblát – és 11 szabálysértést követett el, mert nem állt meg a rendőri jelzésre, 3 alkalommal a szembe jövő sávban, 3 esetben a buszsávban közlekedett, 2-2 esetben nem állt meg a stop táblánál, és átlépte a záróvonalat.

A police.hu felhívja a figyelmet, hogy annyi büntetőpontot gyűjtött össze a sofőr az I. kerületi Alagút utca és az V. kerületi Széchenyi utca között, amiért ötször is elvehetnék a jogosítványát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 09:04
×
×
×
×