INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

rendőrség

autós üldözés

budapest

Filmbe illő autós üldözés Budapest belvárosában – videó

Filmbe illő autós üldözés Budapest belvárosában – videó

Infostart

Péntek éjjel egy terepjáróst üldöztek a rendőrök, nem volt akadály a piros lámpa és a behajtani tilos tábla sem.

A rendőrök pénteken nem sokkal éjfél után az I. kerületben az Alagút utcában akartak megállítani egy Nissan terepjárót. Az autó vezetője azonban nem állt meg, és nagy sebességgel elhajtott.

A rendőrök megkülönböztető jelzést használva utána mentek, és a rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy Budapest belvárosában hosszasan üldözték az autóst, és végül, az V. kerületi Széchenyi utcában állították meg az autót. Amikor a sofőr kiszállt, megszondáztatták, és kiderült, hogy a 34 éves férfi ivott.

A járőrautó fedélzeti kamerája rögzítette azt is, hogy mielőtt a sofőrt utolérték a rendőrök 11 közigazgatási szabályszegést – az autós 9 piros lámpán hajtott át, valamint figyelmen kívül hagyott 2 behajtani tilos táblát – és 11 szabálysértést követett el, mert nem állt meg a rendőri jelzésre, 3 alkalommal a szembe jövő sávban, 3 esetben a buszsávban közlekedett, 2-2 esetben nem állt meg a stop táblánál, és átlépte a záróvonalat.

A police.hu felhívja a figyelmet, hogy annyi büntetőpontot gyűjtött össze a sofőr az I. kerületi Alagút utca és az V. kerületi Széchenyi utca között, amiért ötször is elvehetnék a jogosítványát.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018