eur:
394.95
usd:
363.47
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József

Feladta magát a csepeli gyilkosság feltételezett elkövetője

Most már csak K. Csaba 24 éves román állampolgár.

Feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője szombat délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A rendőrség korábban azt közölte, éjfél után néhány perccel érkezett bejelentés arról, hogy a XXI. kerületi Rákóczi Ferenc utcában egy férfit bántalmaztak. A férfi életét a mentők már nem tudták megmenteni.

A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével egy 24 éves román állampolgárt gyanúsított. A honlapon fényképet is közöltek K. Csabáról, s azt kérték, aki tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

A legfrissebb információk szerint a férfi önként jelentkezett a csepeli rendőrkapitányságon, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×