eur:
392.36
usd:
366.07
bux:
66785.92
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

A jeges Dunába lökte jegyesét a 15 éves fiú, és ez még nem minden

A Fővárosi Főügyészség szerelemféltésből elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat.

A vádirat szerint a vádlott, a cselekmény idején 15 éves fiú jegyben járt egy lánnyal, a sértettel. A viszonyuk megromlott, a fiú a lányt többször bántalmazta, majd 2018. március 3-án a IX. kerületben, a Duna ráckevei-soroksári ágának partjára hívta sétálni. A pár

a fiú féltékenysége miatt összeveszett, a vádlott megütötte, majd több mint 4 méter magasról a fagyos folyóba lökte a sértettet.

A lány kimászott, a fiú azonban ezt követően is bántalmazta, méghozzá olyan brutalitással, hogy a lány életveszélyes állapotba került.

A Fővárosi Főügyészség a fiatalkorúval szemben emberölés bűntettének kísérlete, folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés, illetve annak kísérlete miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszék, mint a fiatalkorúak bírósága előtt. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje a vádlottat letöltendő börtönbüntetésére.

A terhelt jelen ügyben, ügyészi indítvány alapján letartóztatásba került, majd később – az ügyészi indítványtól eltérően – a bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el.

A vádlott 2019. augusztus 8-án

a bűnügyi felügyeletből megszökött, levágta magáról a nyomkövető eszközt, és a megalapozott gyanú szerint az újabb barátnőjét és annak édesanyját késsel bántalmazta.

Emiatt a fiatalkorú ellen újabb eljárás indult, amelyben ügyészi indítványra letartóztatták, jelenleg is a legsúlyosabb kényszerintézkedés hatálya alatt áll.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×