eur:
392.8
usd:
366.22
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Ha ez igaz, előkerülhet egy koronatanú VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

Egy győri börtönben raboskodó férfi együtt ült a gyilkosság elkövetésével vádolt férfival, és azt állítja, a vádlott elárulta neki, hova rejtette a holttestet.

Az előkészítő tárgyalás fázisában van az egykori valóságshow-szereplő Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügye, amelyen a vádirat ismertetéséből kiderült, a gyanúsított B. László az ügyészség szerint a Dunába dobta a fiatal nő holttestét.

B. László a gyanúba kerülése óta tagadja a gyilkosságot, de még azt is, hogy bántotta Novozánszki Fannit. Mi több, ügyvédje több szakértő bevonását is javasolja, szerinte így kiderülhetne, milyen üzeneteket váltott egymással a nő és a vádlott korábban.

Az ügyésznő ezután elmondta, hogy időközben kaptak egy levelet a győri börtönből, amiben az áll, hogy

R. György három hétig volt cellatársa B. Lászlónak, és eközben a vádlott elárulta neki, hova rejtette Fanni holttestét.

Az ügyésznő indítványozta, hogy hallgassa meg a bíróság ezt az elítéltet.

Erre reagálva emelkedett ismét szólásra B. László, elmondva, tényleg volt a nő lakásán annak eltűnése előtt, ahol Novozánszki Fanni "bódult állapotban volt", de nem egyedül, hanem egy másik nővel, aki kérte B. Lászlót, hogy vigye el autójával Fannit máshova - olyan emberekhez, akiket B. László nem ismert. A vádlott azt állította, ő csak segített a magatehetetlen állapotba került sértettnek, ezért láthatták a karjában és ezért került a kocsijába. Hozzátette, a nő "bepezsgőzött és túlszívta magát", ezért egy közös ismerősük kérésére "problémamegoldó emberekhez" vitte. A kocsiban talált vérnyomok viszont nem embertől származnak - mondta B. László.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el XIII. kerületi otthonából. Egy héttel a bejelentést követően tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány meggyilkolásával gyanúsítanak. Az ügyészség álláspontja szerint a vádlott 2017. november 20-án nyereségvágyból olyan súlyosan bántalmazta budapesti lakásán a prostituáltként dolgozó nőt, hogy a sértett meghalt, a holttestet pedig a férfi a Dunába dobta. A vádlott jelenleg házi őrizetben van.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×