INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

novozánszky fanni

gyilkosság

valóságshow

b. lászló

Ha ez igaz, előkerülhet egy koronatanú VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

Ha ez igaz, előkerülhet egy koronatanú VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

Infostart

Egy győri börtönben raboskodó férfi együtt ült a gyilkosság elkövetésével vádolt férfival, és azt állítja, a vádlott elárulta neki, hova rejtette a holttestet.

Az előkészítő tárgyalás fázisában van az egykori valóságshow-szereplő Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügye, amelyen a vádirat ismertetéséből kiderült, a gyanúsított B. László az ügyészség szerint a Dunába dobta a fiatal nő holttestét.

B. László a gyanúba kerülése óta tagadja a gyilkosságot, de még azt is, hogy bántotta Novozánszki Fannit. Mi több, ügyvédje több szakértő bevonását is javasolja, szerinte így kiderülhetne, milyen üzeneteket váltott egymással a nő és a vádlott korábban.

Az ügyésznő ezután elmondta, hogy időközben kaptak egy levelet a győri börtönből, amiben az áll, hogy

R. György három hétig volt cellatársa B. Lászlónak, és eközben a vádlott elárulta neki, hova rejtette Fanni holttestét.

Az ügyésznő indítványozta, hogy hallgassa meg a bíróság ezt az elítéltet.

Erre reagálva emelkedett ismét szólásra B. László, elmondva, tényleg volt a nő lakásán annak eltűnése előtt, ahol Novozánszki Fanni "bódult állapotban volt", de nem egyedül, hanem egy másik nővel, aki kérte B. Lászlót, hogy vigye el autójával Fannit máshova - olyan emberekhez, akiket B. László nem ismert. A vádlott azt állította, ő csak segített a magatehetetlen állapotba került sértettnek, ezért láthatták a karjában és ezért került a kocsijába. Hozzátette, a nő "bepezsgőzött és túlszívta magát", ezért egy közös ismerősük kérésére "problémamegoldó emberekhez" vitte. A kocsiban talált vérnyomok viszont nem embertől származnak - mondta B. László.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el XIII. kerületi otthonából. Egy héttel a bejelentést követően tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány meggyilkolásával gyanúsítanak. Az ügyészség álláspontja szerint a vádlott 2017. november 20-án nyereségvágyból olyan súlyosan bántalmazta budapesti lakásán a prostituáltként dolgozó nőt, hogy a sértett meghalt, a holttestet pedig a férfi a Dunába dobta. A vádlott jelenleg házi őrizetben van.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018