eur:
393.82
usd:
368.47
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay.com

Lövöldözés Győrben

Körbezárták a gyanúsítottat, de megpróbált kitörni a rendőrök gyűrűjéből. Vélhetően egy páncélszekrény volt az előző áldozata.

Múlt péntek éjjel, éjfél körül kiabálásra ébredtek a győri Kenus utcában. Több rendőrautó érkezett, ordibálás és némi rohangálás végén lőttek is egyet, majd egy embert a rendőrautóba ültettek. A Kisalföld értesülései szerint a Kenus utcában vélhetően operatív rendőrségi akciót tartottak, amelynek során autókkal körbezárták a gyanúsítottat.

Több szemtanú is megerősítette, hogy maszkos rendőrök is a helyszínen voltak. A keresett autóban ülő a járművével megpróbált kitörni a kordonból egy szűk helyen, összezúzva ezzel néhány autót. Felszólították, hogy szálljon ki az autóból, majd amikor ennek nem tett eleget, vélhetően figyelmeztető lövést adtak le – ezt hallhatták a lakók, akik azt látták, hogy másnap helyszínelők jártak az utcában, s nyomokat rögzítettek.

A lap szerint a rendőrségi akció összefüggésben lehetett egy helyi autószalonban nem sokkal korábban elkövetett páncélszekrényrablással.

A megyei rendőr-kapitányság megerősítette, hogy nyomozást folytat jelentős értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt, egy 26 éves győri férfi ellen. Illetve azt is, hogy "Győrben, a Kenus utcában 2019. április 6-án, 0 óra 10 perckor történt intézkedés során a rendőrök az őket veszélyeztető jármű kerekére adtak le célzott lövést elfogás közben. Személyi sérülés nem történt. A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt tett feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészség felé."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×