eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Fagyasztott tetemek: kutyahorror Zalakomárban

Egy 45 éves német férfi ellen indult eljárás, miután szörnyű állapotokat találtak a portáján.

Riasztást kapott egy hete a zalai Állatvédelmi Járőrszolgálat Zalakomárból: lefagyasztott kutyatetemeket találtak egy német férfinál. Mint a Zaol.hu oldalon olvasható, a járőrök a kiérkezéskor azt látták, hogy a német férfi meg van bilincselve, rendőrök őrzik.

A nála lévő hűtőládákban hét kutyatetem és egy élő kutya is volt a helyszínen, illetve zoofíliára utaló jeleket is találtak, de ezt az utóbbi információt a rendőrség utólag cáfolta.

A Dél-Zala Press információi szerint a rendőrök a zalakomári házban tartott helyszíni szemlén megállapították, hogy a 45 éves férfi a kutyákat összezsúfolva tárolta, rossz higiéniai körülmények között. A férfi ellen állatkínzás vádjával indult eljárás.

Címlapról ajánljuk
Ritka bolygótáncot fedeztek fel csillagászok

Ritka bolygótáncot fedeztek fel csillagászok

A rezonáns bolygórendszerek azonosítása azért rendkívüli jelentőségű, mivel a rendszerek kialakulásáról és a közvetlenül azt követő időszak fejlődéséről árulnak el fontos információkat a kutatóknak. Az eredmény magyar szakemberek munkáját is dicséri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×