eur:
393.1
usd:
367.39
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay.com

Telefonjával hárította el a nyilat

Íjjal és nyíllal támadtak egy 43 éves ausztrál férfira Nimbin városában, aki ösztönszerűen nyúlt mobiljához, amivel megmenekült.

Telefonja védett meg egy nyílvesszőtől egy ausztrál férfit, akire egy összetűzés során lőttek rá a helyi rendőrség szerint.

Az incidens szerdán történt a Sydney-től 750 kilométerre északra lévő Nimbin városban, amely az évenként megrendezett húshagyó keddi marihuánafesztiváljáról ismert.

A 43 éves férfira lakása előtt egy ismerőse támadt rá íjjal és nyílvesszővel - áll a rendőrségi közleményben.

A 39 éves nyilas rálőtt az áldozatára, aki felemelte a telefonját, hogy lefotózza a támadást. A nyílvessző átfúrta az okostelefont, amely a férfi állának csapódott egy kisebb sérülést okozva, ez azonban nem igényelt orvosi ellátást.

A támadót a helyszínen letartóztatták, a közeli rendőrőrsre vitték, vádat emeltek ellene, majd feltételesen szabadlábra helyezték. A bíróságon áprilisban kell megjelennie.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×