INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

cserbenhagyás

cserbenhagyásos gázolás

paks

nyomravezetői díj

Áthajtottak egy emberen - segítséget kér a rendőrség

Áthajtottak egy emberen - segítséget kér a rendőrség

Infostart

Valaki áthajtott egy úton fekvő járókelőn, majd tovább autózott. Őt keresik a paksi rendőrök igen nagy erőkkel. Nyomravezetői díjat is felajánlottak.

Büntetőeljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a paksi rendőrség - írja a Teol.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint tavaly december 2-án kevéssel este fél 9 után valaki járművével a 6232-es számú úton Nagydorog és Paks között áthajtott az úttest közepén fekvő járókelőn, a helyszínt pedig adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

A rendőrség az elkövető személyének kiderítésére a lakosság segítségét kérte, munkaidőben a paksi rendőrség a 06/75 510-640-es hívószámon elérhető, a Tolna megyeieket a 06-74/501-100-as számon lehet elérni. Rendelkezésre áll még a 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszám is, illetve a 107 és a 112 segélyhívó.

A rendőrség 300 ezer forint nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal szolgál, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. A tanúvédelem biztosított - tették hozzá.

Nyitókép: Pixabay.com
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018