INFORÁDIÓ 
2020. július 14. kedd
Örs, Stella

harapás

villamos

bkk

17-es és 19-es villamosok a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóban a budai fonódó villamoshálózat első üzemnapján, 2016. január 16-án.

Beleharapott egy utasba egy férfi a 17-es villamoson

Infostart

Szóváltás előzte meg a furcsa támadást, az indulatok a megállóban sem csillapodtak.

Megharaptak egy nőt a 17-es villamoson, a Lukács fürdőnél - írja a 24.hu, amely úgy tudja, vita előzte meg a támadást. Egy férfi azon veszett össze a nővel, hogy kinyitotta az ablakot, a szóváltás pedig odáig fajult, hogy a férfi beleharapott a nő kezébe.

Ezután mindketten leszálltak, de a férfi a megállóban is tovább lökdöste a nőt, majd elmenekült. A nőhöz mentőt hívtak, de nem lett komolyabb baja. A rendőrség garázdaság miatt, ismeretlen tettes ellen eljárást indított az ügyben.

Nemrég egy fiatal nőt rángattak le ugyanerről a villamosról, amikor egy férfi megpróbálta kitépni a kezéből a mobiltelefont. A nő nem engedte el a készüléket, ezért amikor a villamos megállt a Zsigmond téri megállónál, a férfi lerángatta a sértettet a járműről. A megállóban várakozók a nő segítségére siettek, a támadást, majd a dulakodást a villamos kamerája és az utcai térfigyelő kamera is rögzítette.

Végül a lakásán fogták el a rendőrök a férfit, aki a BRFK tájékoztatása szerint egy idős férfit is megtámadott, mielőtt megpróbálta elvenni a nő telefonját. Az idős férfi a támadáskor elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018