eur:
393.25
usd:
368.05
bux:
65956.65
2024. április 24. szerda György
17-es és 19-es villamosok a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóban a budai fonódó villamoshálózat első üzemnapján, 2016. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Beleharapott egy utasba egy férfi a 17-es villamoson

Szóváltás előzte meg a furcsa támadást, az indulatok a megállóban sem csillapodtak.

Megharaptak egy nőt a 17-es villamoson, a Lukács fürdőnél - írja a 24.hu, amely úgy tudja, vita előzte meg a támadást. Egy férfi azon veszett össze a nővel, hogy kinyitotta az ablakot, a szóváltás pedig odáig fajult, hogy a férfi beleharapott a nő kezébe.

Ezután mindketten leszálltak, de a férfi a megállóban is tovább lökdöste a nőt, majd elmenekült. A nőhöz mentőt hívtak, de nem lett komolyabb baja. A rendőrség garázdaság miatt, ismeretlen tettes ellen eljárást indított az ügyben.

Nemrég egy fiatal nőt rángattak le ugyanerről a villamosról, amikor egy férfi megpróbálta kitépni a kezéből a mobiltelefont. A nő nem engedte el a készüléket, ezért amikor a villamos megállt a Zsigmond téri megállónál, a férfi lerángatta a sértettet a járműről. A megállóban várakozók a nő segítségére siettek, a támadást, majd a dulakodást a villamos kamerája és az utcai térfigyelő kamera is rögzítette.

Végül a lakásán fogták el a rendőrök a férfit, aki a BRFK tájékoztatása szerint egy idős férfit is megtámadott, mielőtt megpróbálta elvenni a nő telefonját. Az idős férfi a támadáskor elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×