eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Ambrus Attila, a whiskys néven elhíresült rabló beszáll az érte érkező sárga furgonba, amikor távozik a sátoraljaújhelyi börtön és fegyházból. A 46 rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a fegyintézetet, miután letöltötte büntetését.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Ismét elítélték a Viszkist

Ambrus Attilát a bíróság ittas vezetés miatt 10 hónapra tiltotta el az autóvezetéstől, valamint 200 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezte.

Ambrus Attila még júniusban ült ittasan a volán mögé, majd amikor a rendőrök megállították és szondáztatták, jelzett a készülék. Még a helyszínen elvették a jogosítványát, később vádat emeltek ellene, s bár méltányossági kérelmet nyújtott be, nem úszta meg büntetés nélkül - tudta meg a Blikk.

A jogi képviselője méltányosnak tartja a Szegedi Járásbíróság döntését, de Viszkis rablóként elhíresült ügyfele nem elégedett a büntetéssel, így lehet, hogy fellebbeznek a döntés ellen. Ambrus Attila szívesebben fizetett volna magasabb pénzbüntetést, csak a jogosítványát visszakapta volna, mert a felesége januárra várja első gyermeküket, a kórháztól hatvan kilométerre laknak, így szükség esetén csak mentővel juthatnak majd el a szülészetre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×