eur:
392.82
usd:
366.17
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Ambrus Attila, a whiskys néven elhíresült rabló beszáll az érte érkező sárga furgonba, amikor távozik a sátoraljaújhelyi börtön és fegyházból. A 46 rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a fegyintézetet, miután letöltötte büntetését.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Újra bíróság elé kell állnia a Viszkisnek

Ambrus Attila ellen ittas vezetésért emeltek vádat.

Az 51 éves Ambrus Attila a Blikknek elismerte, hogy hibázott, mint mondta, ezen kár lenne vitázni és áll a tárgyalás elébe. "Már van rutinom abban, hogy mi történik ilyenkor, nem fog remegni a kezem, nem izgulok." - mondta a férfi, aki abban bízik, a bíróság figyelembe veszi majd, hogy a felesége veszélyeztetett terhes, és nem tiltják el a vezetéstől.

A Viszkis pénzbüntetésre számíthat, valamint arra, hogy jó pár hónapig még nem kapja vissza a vezetői engedélyét. A férfi ügyvédje a lapnak azt mondta, bízik benne, hogy kellően rövid eljárás lesz, aztán, hogy méltányos ítélet születik a pénzbírság tekintetében, valamint, hogy ügyfele pár hónap múlva visszakapja a vezetői engedélyét, így semmi sem akadályozza a vezetésben.

Ambrus Attilát még júniusban állították meg a rendőrök, a szondáztatásnál a műszer jelzett, a Viszkis jogosítványát a helyszínen elvették.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×