eur:
392.71
usd:
366.34
bux:
66745.39
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay.com

Utána hajította a kávéscsészét, majd sodrófával beverte az orrát

A 44 éves győri férfi életvitele miatt haragudott meg a 26 éves sértettre.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértéssel vádol egy férfit, aki idén nyáron közös győri otthonukban sodrófával bántalmazta élettársa fiát - írja a Kisalföld.hu.

A 44 éves férfi életvitele miatt haragudott a huszonhat éves sértettre. A történés napján délelőtt

a sértett által a konyhaasztalon felejtett kávéscsésze miatt vesztek össze, amit be is dobott a sértett után a szobájába.

A délutáni órákban a konfliktus folytatódott. Ekkor a vádlott magához vett egy sodrófát és azzal nagy erővel többször megütötte a védekezni próbáló sértettet.

A fiatalembernek a bántalmazás következtében zúzódott a feje, a válla, a könyöke és a mellkasa, valamint elmozdulással járó nyílt orrcsonttörést szenvedett el.

A vádlott terhére rótt bűncselekmény három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×