eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Videóra vették: egy rakodómunkás kifosztja a bőröndöt a repülőtéren

Több bőröndöt is kinyitott a reptéri rakodó, aki alig három napja állt munkába.

Egy Ibizáról Madridba tartó repülőgép utasa vette videóra, ahogy egy rakodómunkás kinyit egy bőröndöt, kotorászik benne, majd kivesz valamit és zsebre teszi - írja egy spanyol lapra hivatkozva a hvg.hu.

Az utas a spanyol fővárosba tartott, már a gépen ülve várta az indulást, amikor meglátta, hogy az egyik rakodómunkás kinyitja az egyik berakodásra váró bőröndöt.

A férfi ekkor a telefonjával rögzíteni kezdte a történéseket, felvette azt is, ahogy a munkás egy másik bőröndöt is kinyit, majd kivesz belőle egy tárgyat és zsebre teszi.

Az utas szólt a személyzetnek, akik értesítették a hatóságokat.

Az ellopott tárgy egy 140 eurót érő hangszóró volt, a tolvaj pedig három napja dolgozott a reptéren.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×