eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Police.hu

Otthona előtt rabolták ki a tatabányai férfit

Otthona előtt rabolt ki két tatabányai férfi egy helybélit szerda késő este.

A 22 éves B. Dániel és a 18 éves E. Márk egy tatabányai lépcsőház előtt támadt rá a sértettre, akit bántalmaztak és elvették tőle a mobiltelefonját és a cigarettáját. A sértettnek sikerült befutnia a lépcsőházba és értesítenie a rendőrséget – írja a Police.hu.

A tatabányai rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Az egyenruhások az eltulajdonított értékeket egy közeli bokorban megtalálták, és visszaadták őket a sértettnek.

A két elkövetőt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A két férfit a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×