eur:
394.66
usd:
369.26
bux:
65234.11
2024. április 23. kedd Béla

Két férfi 27 lakást fosztott ki

A belvárosi nyomozók vádemelési javaslattal zárták annak a két férfinak az ügyét, akik 15 hónap alatt Budapest több kerületében lakásokba törtek be.

A nyomozás adatai szerint a 45 éves budapesti G. Ferenc és a 41 éves szintén budapesti Sz. Miklós 2016. január 6. és 2017. április 12. között Budapest több kerületében 27 lakásba tört be. A két férfi, főként műszaki cikkeket, ékszereket és pénzt lopott.

A rendőrök G. Ferencet a beszerzett kamerafelvételek alapján tavaly május 8-án Budapest V. kerületében, a Podmaniczky Frigyes téren felismerték és elfogták. A férfinél több betöréshez használható eszközt – kesztyűt, feszítővasat, elemlámpát és csavarhúzókat – találtak. A nyomozók még aznap társát, Sz. Miklóst is elfogták Budapesten.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a 27 rendbeli lopás miatt indított nyomozást befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×