eur:
393.82
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Erőszakos rablás – gyorsan lépett a rendőrség

A kiskőrösi rendőrök fél nap alatt beazonosították és elfogták a gyanúsítottat, aki kirabolt egy helyi férfit.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányságra 2018. március 13-án 23 óra 12 perckor érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy egy helyi férfit kiraboltak – írja a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 65 éves sértett egy általa csak látásból ismert román férfival italozott egy helyi kocsmában az este folyamán, majd hazaindult. A 18 éves román gyanúsított követte, majd a kocsmától távolabb érve hátulról leütötte. A földre került sértettet bántalmazta, rugdosta, végül eltulajdonította a pénzét és mobiltelefonját. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A kiskőrösi rendőrök a bejelentést követően 12 órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható román állampolgárt. Rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×