eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Pincében rejtette el a holttestet

Emberölés történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Komorón - írta a rendőrség honlapja.

Egyik hozzátartozója jelentette be egy 61 éves komorói férfi eltűnését a Záhonyi Rendőrkapitányságon múlt héten. A rendőrök az eltűnt személyre hétfőn találtak rá holtan a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében. Megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény elkövetésével L. Tibor 53 éves komorói lakos gyanúsítható, akit alig egy éve fogadott be otthonába a sértett. A rendőrök a feltételezett tettest a helyszínen elfogták, majd előállítását követően emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták.

A férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően egy szögvassal több alkalommal fejbe ütötte, aki ennek következtében életét vesztette. A holttestet végül a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el, amelyet lakattal lezárt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×