eur:
395.77
usd:
372.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Repülőtéri tolvaj Budapesten

A budapesti férfi úgy lopott el egy őrizetlenül hagyott válltáskát a repülőtéren, hogy arról azt állította, hogy az övé.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság a 36 éves O. Sándor ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. január 31-én 7 óra 30 perc és 8 óra között a Liszt Ferenc Repülőtér indulási csarnokában eltulajdonított egy őrizetlenül hagyott közepes méretű válltáskát úgy, hogy arról azt állította, hogy az övé. A lopással több mint 150 ezer forint kárt okozott. A férfi ezt követően a táskából a ruhákat kidobta, de a benne talált ékszert és a táskát eladta. A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható O. Sándort és elrendelték körözését, amely alapján 2018. február 4-én a Készenléti Rendőség járőrei a X. kerületben elfogták.

A gyanúsítottat a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezik gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×