eur:
394.26
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Veszélyhelyzet: kiürítettek egy tízemeletes panelházat Miskolcon

Veszélyhelyzet: kiürítettek egy tízemeletes panelházat Miskolcon

Gyanús port találtak egy küldeményben Miskolcon, az Avasi lakótelep egyik 10 emeletes házában, a Mednyánszky utca 7-ben.

Az Észak-Magyarország tudósítása szerint az épületet kiürítették, 36 embernek kellett elhagynia az otthonát. A katasztrófavédelem és a rendőrség vizsgálja egyelőre a házat. 

Veszélyhelyzet: kiürítettek egy tízemeletes panelházat Miskolcon

Frissítés: megérkezett a helyszínre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mobil laboratóriuma, és egy keresőkutyát is bevetettek a vizsgálatra. Mind kiderült, vaklárma volt a riasztás, mert a levélben egy Kínából, postai úton rendelt karkötő volt. A riadalmat az okozta, hogy – feltehetően a szokásos törést, rongálódást megakadályozó anyag miatt – mint mondták – fura tapintása volt a küldeménynek - írja a boon.hu.

Korábban kétszer is a NAV miskolci épületében találtak gyanús port tartalmazó küldeményt, emiatt őrizetbe is vettek egy 62 éves szerencsi férfit. Később aztán az abaújszántói postán találtak gyanús küldeményt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×