INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 15. szombat
Mária

győr

rab

szökés

rendőrség

Érdekes történettel álltak el a szökött rab bújtatói

Érdekes történettel álltak el a szökött rab bújtatói

InfoRádió

Egy család látta vendégól a Győrből megszökött rabot, aki éppen 12 éves börtönbüntetését tölti, és azt állítják, nem tudtak róla, hogy a férfit keresi a rendőrség.

A rendőrség tájékoztatása szerint lakossági bejelentés alapján találták meg a Győrszentivánon bujkáló Z. Krisztiánt. Ő az a rab, akit nyolc nap bujkálás után fogtak el. A bejelentés - a Kisalföld értesülései szerint - nagyon is célzott volt, azaz az illetőt „feldobták".

Az akció során sem kellett különösebb erőszakot alkalmazni vele szemben, Z. ugyanis, amikor szembesült azzal, hogy lebukott, követte a rendőri utasításokat. Nem szállították még vissza Sopronkőhidára, jelenleg is a győri börtönben várja, hogy kihallgassák.

A bújtatásban érintett család állítólag nem tudta a valós okot, amiért Z. néhány napra bebocsátást kért náluk. Ismerték természetesen Z. Krisztiánt, de nem tudták, hogy a rendőrség őt üldözi, ő a szökött fegyenc. Győrben napokig a fogolyszökés szolgáltatta a témát, szinte mindenhol erről beszéltek, ráadásul a Z. családnévvel is sűrűn lehet találkozni Győrszentivánon, nehezen képzelhető el, hogy

senkinek nem volt gyanús az sem, hogy a „vendég" egy pillanatra sem teszi ki a lábát a házból. 

A rendőrségtől megkérdezte a lap, hogy indul-e nyomozás azok ellen, akiknek a házában megtalálták a szökésért körözött Z. Krisztiánt, de a nyomozás érdekeire tekintettel nem adtak információt.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018