eur:
393.7
usd:
369.08
bux:
65839.8
2024. április 23. kedd Béla

Öt éve keresett bűnözőt fogtak el

A budapesti rendőrök elfogták azt a tiszafüredi férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben erőszakos és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve kedden a IX. kerületi Mester utcában elfogta a 38 éves tiszafüredi V. Jánost, aki ellen 2012. február 29-e óta öt elfogatóparancsot adtak ki, többek között erőszakos és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt.

Az öt és fél éve bujkáló férfi, még az elfogásakor is megpróbálta kijátszani a nyomozókat, ugyanis testvére személyes adatait adta meg. A rendőrök azonban V. János karjain lévő tetoválások alapján kétséget kizáróan megállapították, hogy ellene adták ki az elfogatóparancsokat - közölte a police.hu.

A férfit ezt követően előállították, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×