eur:
392.24
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Elítéltek egy rendőrt megütő férfit

Jogerősen öt és fél évre ítélt a Kunszentmártoni Járásbíróság egy intézkedő rendőrnek orrcsonttörést okozó, büntetett előéletű cibakházi férfit - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei főügyész.

Varga Árpád közleményében azt írta, hogy a Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt állította bíróság elé a 28 éves férfit.

A férfi egy éjszaka ittasan, a bezárt kaput a helyéről leemelve megjelent korábbi élettársa házának udvarán, hogy magával vigye a kutyáját, arra hivatkozva, hogy a nő nem gondoskodik megfelelően az állatról.

A nő tiltakozott, és később a rendőrséget is a kihívta. A rendőrök távozásra szólították fel a hívatlan látogatót, aki az utasításnak eleget téve előbb kiment az utcára, majd hirtelen megfordult és az udvar felé futva az elé lépő egyik rendőr arcába vágott ököllel. A rendőrnek az ütéstől eltörött az orrcsontja.

A Kunszentmártoni Járásbíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt 5 év 6 hónap börtönre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Elrendelte továbbá a férfi korábbi, 2 év felfüggesztett szabadságvesztésének végrehajtását is. Az ítélet jogerőre emelkedett, ezért a bíróság a büntetés végrehajtását is elrendelte - olvasható a főügyész közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×