eur:
395.66
usd:
372.15
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
81 embert gyűjtöttek be a rendőrök a Puskás stadionnál

81 embert gyűjtöttek be a rendőrök a Puskás stadionnál

Fokozott rendőri jelenlét van a Stadionok metrómegálló és a Hős utca környékén, kilenc nap alatt 81 embert állítottak elő, és több mint felük ellen büntetőeljárás is indult.

Az elmúlt hetekben többször is szerepelt a hírekben a Stadionok metrómegálló környéke, megvertek egy nőt az 1-es villamoson, lerúgtak egy kutyát a gazdája mellől, holttestet találtak, és több embert is kórházba kellett szállítani, mert vélhetően valamilyen pszichoaktív anyag miatt zavartan viselkedtek.

Az utóbbi napokban jelentősen megnőtt a környéken a rendőri jelenlét, az Index rá is kérdezett, hogy ez összefügg-e az elmúlt időszak történéseivel, és a válaszból kiderült, hogy a fokozott jelenlét valóban az elmúlt időszak erőszakos, illetve kábítószerrel összefüggő eseményei miatt van.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság augusztus 20. és 29. között a Stadionok metróállomás és a Hős utca által határolt környékről összesen

81 főt állított elő.

Közülük 45 esetben indult büntetőeljárás: 43 esetben kábítószer-birtoklás, két esetben pedig kábítószer-kereskedelem miatt.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×