eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Rendőrkézen Neszűr réme

A neszűri körzeti megbízottak elfogták azt a helyi férfit, aki több bűncselekményt is elkövetett a tanyavilágban élők sérelmére.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Neszűrben 2015. év januárjában történt jogsértések miatt. Az ismeretlen az egyik lakóingatlanba betörve kályhát és hozzá tartozó csöveket lopott el, egy másik ingatlanból készpénzt és élelmiszert vitt magával, az egyik ingatlan ablakát téglával bedobta - és mit később a nyomozók megállapították - több lakatlan hétvégi házat szándékosan felgyújtott.

A nyomozás eredményeként a neszűri körzeti megbízottak azonosították, felkutatták és január 22-én lakcímén elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Miklós jászberényi lakost. Az egyenruhások a 20 éves férfit előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók megállapították továbbá, hogy a férfi az elmúlt időszakban a Neszűrben több idős, egyedül élőt sértegetett, fenyegetett és zaklatott - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×