eur:
399.24
usd:
360.48
bux:
73696.46
2024. október 2. szerda Petra

Nem volt Olaszliszkán lövöldözés

Nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat a rendőrök Olaszliszkán, ahol hajnalban egy roma asszony tett bejelentést, hogy rálőttek a házára.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban elmondta: a rendőrök semmilyen, lövésre utaló nyomot nem találtak sem a házon, sem a környékén. Egyedné Novodonszki Éva közlése szerint a szomszédok egybehangzóan azt állították, hogy nem hallottak semmit.

Fercsák László, a település kisebbségi önkormányzatának vezetője reggel arról tájékoztatott, hogy ismeretlenek tüzet nyitottak arra a házra, amely a négy évvel ezelőtt történt gyilkosság helyszínének közelében felállított emlékművel szemben áll.

2006. október 15-én a településen ölték meg Szögi Lajos tiszavasvári tanárt annak a kislánynak a hozzátartozói, akit a férfi autójával elsodort; a gyerek nem sérült meg. A Debreceni Ítélőtábla tavaly novemberben jogerősen elítélte a nyolc vádlottat.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 1. 21:30
×
×
×
×