eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Megszökött egy fogoly Budapesten, nagy erőkkel keresik

Megszökött egy előzetes letartóztatásban lévő fogoly este Budapesten, a fővárosi és a Pest megyei rendőrök is nagy erőkkel keresik - erősítette meg az MTI információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 24 éves férfit a Teve utcából az egyik budapesti büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, amikor a Lehel térnél, eddig ismeretlen módon, a piros lámpánál várakozó autóból kiugrott és elmenekült - mondta Kovács Viktória.

A férfin bilincs volt, de azt a helyszíntől nem messze a rendőrök megtalálták. A sajtóreferens közlése szerint H. Miklós fegyveres rablás gyanúja miatt volt előzetes letartóztatásban. A 24 éves rab 170 centiméter magas, vékony testalkatú, arca heges, világosbarna haja van. Szökésekor ujjatlan mellényt, csíkos pulóvert, kék színű, fűző nélküli teremcipőt és kék farmert viselt.

A szökésben lévő fogoly keresésével párhuzamosan parancsnoki kivizsgálás indult annak kiderítésére, hogy terhel-e valakit felelősség az ügyben.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×