INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Tompai hármasgyilkosság - a nyomozók centiméterről centiméterre vizsgálják át a területet

InfoRádió / MTI
Bár kétszintesnek látszik, mégis négyszintes az a Tompa melletti épület, amely a múlt heti hármasgyilkosság helyszínéül szolgált, így a nyomozóknak a vártnál nagyobb területet kell átvizsgálniuk.

A nyomozócsoport folytatta a helyszíni szemlét, valamint a tanúk felkutatását és kihallgatását a múlt heti hármasgyilkosság helyszínén, a Tompa határában található egykori lovaspanzióban csütörtökön is - közölte a rendőrség.

Az épület távolról kétszintesnek látszik, de valójában négy szintből áll, mert a föld alatt valóságos pincerendszer van, az első emelet feletti részt pedig beépítették, így óriási területet és számtalan helyiséget kell centiméterről centiméterre átvizsgálni - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nyíkos Tamás főhadnagy hozzátette: eddig nem merült fel olyan adat vagy bizonyíték, amely szerint az évek óta kihasználatlanul álló épületrészekben csempészárut vagy kereskedelmi mennyiségű terméket raktároztak volna.

A múlt héten, szerdán lánya talált rá a 65 éves férfi holttestére a Tompa határában lévő házban. Értesítette a háziorvost, aki szólt a rendőrségnek. A rendőrök egy melléképületben lévő autó csomagtartójában találták meg a férfi felesége és másik lánya holttestét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A címlapról ajánljuk