INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

Tizenéves rablókat fogtak el Hajdúsámsonban

InfoRádió / MTI

Négy tizenéves fiatalt fogott el a rendőrség a múlt héten Hajdúsámsonban, a fiúk a gyanú szerint több rablótámadást követtek el - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán.

A fiúk ellen egy hajdúsámsoni férfi tett bejelentést október 20-án, két héttel azután, hogy többször is kirabolták.

A bejelentő október 9-én egy beteg ismerősét látogatta meg. A beteg ágyánál ült, amikor valaki hátulról erősen lefogta, két másik támadó pedig átkutatta a zsebeit; elvették a pénzét és a cigarettáját. Ezt követően az egyik tettes fejbe rúgta, majd a földre esett férfit tovább bántalmazták. A bejelentő azt is elmondta, hogy ágyban fekvő beteg ismerőse nem tudott neki segíteni.

A négy fiatalkorú támadó aznap este egy szórakozóhelyre ment, ahova a sértett is betért. A fiúk egyike játékgépen játszott és elvesztette az összes pénzét. Felfigyeltek arra, hogy az italra betérő férfinél pénz van, ezért később mind a négyen követték a férfit. Hárman bementek a lakásába, kirabolták, amíg társuk kint figyelt, majd a megszerzett pénzt szórakozásra költötték, eljátszották és alkoholt vettek rajta.

A rendőrség a bejelentés napján elfogta a támadókat, akik közül ketten 17 évesek, a másik két tettes pedig egy 13 és egy 12 éves gyermek. A két fiatalkorú fiút előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, a két gyermekkorú azonban nem büntethető - áll a rendőrség közleményében.

A címlapról ajánljuk

Meghalt Reigl Judit

A Kossuth-díjas, Franciaországban élő festőművészt 97 éves korában érte a halál....
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018