eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Átmenetileg elmarad a Szoboszlai-show

A magyar válogatott szakmai stábjával és a játékosokkal történt egyeztetést követően a Szoboszlai Live Show szervezői az eseményt elhalasztják,

A döntést állítólag az MLSZ-szel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben hozták. Úgy tervezik, hogy csak 2025 nyarán rendezik meg - írja a sportal.hu Szoboszlai Dominik ügynökségének közleményére hivatkozva.

Esterházy Mátyás a szervezők képviseletében úgy fogalmazott, hogy "a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak".

A jegytulajdonosok természetesen/automatikusan teljes pénzvisszatérítést kapnak, amelyről a szervezők külön értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott e-mail címükre – tették hozzá a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×