eur:
390.55
usd:
364.06
bux:
68173.31
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Szerencsejáték Zrt.

106 milliót nyert, de elúszhat a magyar fogadó vagyona

Már csak két hete van az Eurojackpot nyertesének, hogy jelentkezzen nyereményéért - írja a Szencsejáték Zrt.

106 millió forintos Eurojackpot nyeremény várja gazdáját. Az 5+1 találat még március elején született, a szerencsésnek pedig június 9-ig kell jelentkeznie, hogy átvehesse nyereményét. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik, az összeg különsorsolásos nyereményjáték útján kerül vissza a játékosokhoz.

6, 17, 22, 39, 46, valamint 5 és 12 nyerőszámokkal egy magyar játékos március 10-én 5+1 találatot szerzett az Eurojackpoton.

A szerencsés játékos a nagynyertes-vonalon jelentkezhet, a telefonszám megtalálható a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is.

A hazai lottótörténet során már több olyan eset is akadt, amikor a nyertes nem jelentkezett nyereményéért. 2017-ben például közel másfél milliárd került vissza a játékosokhoz az Ötöslottón, a Hatoslottón 214 millió forint a legmagasabb fel nem vett nyeremény összege, a Joker játékban pedig 245 millió forint várta hiába gazdáját. Eddig összesen hétszer fordult elő, hogy százmillió forintot meghaladó jackpotért nem jelentkeztek a nyertesek. Az Eurojackpot 11 éves hazai története során pedig eddig egyszer sem fordult elő, hogy 5+2 vagy éppen 5+1 találatos nyereményért nem jelentkeztek a magyar nyertesek - írja a társaság a honlapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Nincs ma hiány piacmozgató gazdasági eseményekből: délelőtt sorra érkeztek a GDP adatok az EU-s országokból, illetve közzétették az eurózóna inflációs és növekedési adatát is, ami alapján elmondható, hogy a térség gazdasága az első negyedévben az elemzői várakozásokat meghaladó növekedést mutatott az előző negyedévhez képest - ennek ismeretében megmaradhat a júniusi kamatvágá esélye. Eközben tovább dübörög a gyorsjelentési szezon, kedvezőtlen számok érkeztek többek között a Volkswagentől. A befektetők úgy tűnik, hogy kivárnak a nap első felében, csak visszafogott mozgásokat lehet látni az európai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×