eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
fotó: az OMSZ Facebook-csatornája
Nyitókép: az OMSZ Facebook-csatornája

Hátborzongató videót adtak közre a mentők a balesetükről

Olyan videót tettek közzé a mentők, amely magyarázza a két nappal ezelőtti rohamkocsijuk balesetét.

Baleset részese volt egy mentőautó két nappal ezelőtt. A Katasztrófavédelem szerdán az írta: "két gépjármű ütközött össze a X. kerületben, a Mádi utca és az Újhegyi út sarkán. Az ütközés erejétől az egyik jármű átszakította egy épület kerítését".

Ez utóbbi volt a mentőautó. A baleset-info.hu részletezte az esetet. Úgy úgy fogalmaztak: a mentő egy súlyos beteget szállított, használta a megkülönböztető jelzéseit mégis egy BMW-s váratlanul kanyarodni kezdett, és ezért történhetett a baleset.

A mentők ma egy videó adtak közre. Meg akarták mutatni, hogy az internetes közvélekedéssel szemben nem a sofőrjük hibázott.

Azt írják: "a kommentelők gyorsan ítéletet hirdettek és a mentőtechnikust hibáztatták. A fedélzeti kamera felvételén azonban jól látszik, hogy egy figyelmetlen sofőr miatt történt a baleset és nem a mentőautó vezetője hibázott".

"Szerencsére a szállított beteg nem, bajtársaink pedig csak könnyebben sérültek az ütközés során, az anyagi kár azonban jelentős" - tették még hozzá.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×