eur:
394.65
usd:
369.66
bux:
65705.12
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

A héten fény derülhet arra, mi okozta Berki Krisztián halálát

Három napja halt meg Berki Krisztián. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetét. Az egykori labdarúgó édesanyja most elmondta: hamarosan kiderül, mi okozhatta fia halálát.

Ahogyan arról az Infostart is beszámolt pénteken, 41 éves korában meghalt Berki Krisztián médiaszereplő, a Ferencvárosi Torna Club volt vezérigazgatója, a 2019-es önkormányzati választás egyik független főpolgármester-jelöltje, celeb. A rendőrség az üggyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy az idegenkezűséget kizárták, és közigazgatási eljárás keretében vizsgálják Berki Krisztián halálát.

A Blikk úgy értesült, hogy Berki Krisztián holttestére a lánya, Natasa Zselyke talált rá. A lap szerint a kilencéves lány kettesben volt a házban az apjával. Amikor reggel felébredt, már holtan talált rá a teraszon. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta telefonon, hogy segítsen.

Miközben a hazai celeb- és sztárvilág megható sorokkal búcsúzott Berki Krisztiántól, addig a család tagjai el sem akarták hinni, hogy az egykori focista meghalt. Édesanyját, Júliát teljesen lesújtotta a hír. „Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam. Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja” – idézi föl az Index az édesanya korábbi szavait.

Az asszony most ismét megszólalt a fia halála kapcsán: „Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök.

Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve.

Nem tudtam, hogy a fiam drogozott” – nyilatkozta a Blikknek.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Ezeket az autókat veszik most a leginkább Európában

Ezeket az autókat veszik most a leginkább Európában

Bár az év első két hónapja jól indult az európai autópiacon, a március belerondított a növekvő szériába, hiszen az évben először regisztráltak csökkenést az EU-ban - derült ki az ACEA legfrissebb autópiaci statisztikáiból. Bár a nagy autópiacok kivétel nélkül visszaestek, Magyarországon az eladások márciusban is jelentősen tudtak bővülni, elsősorban az elektromos autó támogatási programnak köszönhetően, amely megdobta a teljesen elektromos és hibrid járművek értékesítési számait. Eközben EU-s szinten továbbra is azt látjuk, hogy a benzines és a dízeles autókat veszik a leginkább, de egyre inkább törnek előre a hibridek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×