eur:
393.87
usd:
369.57
bux:
65833.15
2024. április 23. kedd Béla
Berki Krisztián főpolgármester-jelölt és felesége szavaz az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Berki Krisztián halála: megszólalt a rendőrség

Villám sajtótájékoztatót tartottak az elhunyt médiaszemélyiség ferencvárosi lakásánál.

A rendőrség részéről D. Tóth Norbert állt ki a kamerák elé az előtt a ferencvárosi ház előtt, amelyben Berki Krisztián lakása volt, és amely körül még mindig rendőrautó állnak, illetve körbe van szalagozva.

D. Tóth Norbert elmondta: „Kollégáim helyszíni szemlét folytatnak. Az idegenkezűséget kizárták.”

Hozzátette: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás kereteiben vizsgálja a haláleset körülményeit.”

A Telex információi szerint kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen, ezt várhatóan egy külön büntetőeljárás keretében vizsgálja majd a rendőrség. A halottszemle még tart, a meg nem erősített információk szerint a halál kicsivel éjfél előtt következett be.

A Ferencváros korábbi futballkapusa és vezérigazgatója, celeb 41 éves volt. Mint azt korábban az Infostart is megírta, édesanyja nem tudott arról, hogy bármi betegsége lenne Berki Krisztiánnak, a menye, Berki Mazsi hívta fel a hírrel, hogy a fia meghalt.

Nyitóképünkön Berki Krisztián főpolgármester-jelölt és felesége szavaz az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×