eur:
392.82
usd:
366.14
bux:
66803.65
2024. április 26. péntek Ervin
Berki Krisztián főpolgármester-jelölt nyilatkozik a sajtó munkatársainak, miután leadta szavazatát az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kokaint találtak Berki Krisztián lakásán és elkaptak egy dílert is

Máris van eredményt a 6-án indult nyomozás ügyében. Kokain, marihuána, kocsik és két kihallgatott személy már van.

A rendőrség elfogta azt a drogkereskedőt, aki azzal gyanúsítható, hogy Berki Krisztiánnak adott el kábítószert annak halála előtt. A 24.hu cikkéből kiderül, mivel kábítószergyanús anyagokat találtak a médiaszemélyiség lakásán, a halál miatti közigazgatási eljárás mellett a BRFK büntetőeljárást is indított.

A portál megkereste a BRFK-t, a fővárosi rendőrség a részleteket érintően azt közölte, május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt, kedden pedig Vecsésen elfogtak egy 42 férfit, K. Istvánt, akit kihallgatása után őrizetbe vettek, letartóztatását is kezdeményezték. Az ő lakásán 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat foglaltak le, valamint két nagy értékű személyautót is.

Egy 48 éves budapesti férfit is kihallgattak a rendőrök, tőle drogon kívül teljesítményfokozókat is lefoglaltak.

Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×