eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
London, 2015. október 22.Daniel Craig brit színész a legújabb James Bond-film, a 007 Spectre - A Fantom visszatér bemutatója alkalmából tartott fotózáson Londonban 2015. október 22-én. A 24. Bond-filmet 2015. október 26-án mutatják be a brit fővárosban. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A búcsúzó James Bond is csillagot kap

Roger Moore plakettje mellé kerül Daniel Craigé.

Csillagot kap Daniel Craig brit színész a hollywoodi Hírességek sétányán - jelentette be a Los Angeles-i Kereskedelmi Kamara.

Október 6-án, a Nincs idő meghalni című új James Bond-film észak-amerikai bemutatóján fogják felavatni Craig plakettjét a sétányon, stílusosan a 7007-es számú ház előtt. A ceremónián Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerek és az Oscar-díjas Rami Malek színész mond beszédet. Utóbbi alakítja Safint, a gonoszt az új James Bond-filmben.

Daniel Craig a Nincs idő meghalni című filmben utoljára alakítja a 007-es brit ügynököt. Csillagát stílusosan Roger Moore plakettje mellé helyezik el, aki szintén többször alakította James Bondot.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×