eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Cheste, 2011. január 31.Vitalij PETROV, a Lotus orosz versenyzője a csapat új, a 2011-es Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságra megalkotott R31-es jelzésű autóján ül az új modell bemutatóján a Valencia közelében fekvő Cheste Ricardo Tormo pályáján 2011. január 31-én. (MTI/EPA/Biel Alino)
Nyitókép: MTI/EPA/Biel Alino

Bérgyilkos végzett a volt Forma-1-es pilóta apjával

Orvlövész ölte meg Alekszandr Petrov vállalkozót, a viborgi járási képviselőtestület tagját, Vitalij Petrov első orosz Forma 1-es pilóta apját.

A 61 éves férfival a házához tartozó fürdő nyitott területén végeztek, a Viborg környéki Velikoje községben (Leningrád megye). A gyilkos a birtok melletti folyó túlpartjáról lőtte le a vállalkozót.

Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) vasárnap közölte, hogy bérgyilkosság címen indított vizsgálatot, amelynek menetét Alekszandr Basztrikin, az SZK elnöke személyes ellenőrzése alá vonta.

A versenyzőből versenybíróvá vált Vitalij Petrov nemrég azzal keltett feltűnést, hogy egy interjúban bírálta azokat a versenyzőket, akik a rasszizmus ellen tiltakozva letérdelnek a futamok előtt. Mint mondta, Oroszországban csak a templomban és leánykéréskor szoktak letérdelni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×