INFORÁDIÓ 
2020. május 29. péntek
Magdolna

teréz körúti robbantó

börtön

verekedés

A 2016. szeptember 24-ei Teréz körúti robbantás vádlottja az ellene előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt indult per második tárgyalási napján a Fővárosi Törvényszéken 2018. február 5-én.

Nagyon durva, amit a börtönben művelt a Teréz körúti robbantó

Infostart

A jogerős ítélet kihirdetése óta folyamatosan baj van az életfogytiglanra ítélt 27 éves férfival, a legújabb botrány után két nap fogdát kapott.

A férfi összeverekedett a cellatársával, emiatt fenyítették meg - értesült a Ripost. A lap felidézi, hogy a két rendőrt életveszélyesen megsebesítő Teréz körúti robbantás elkövetőjét márciusban ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre. Legkorábban 30 év múlva szabadulhat.

A férfi minden mozdulatát kamerák figyelik a váci fegyházban, ám ő még így is képes meglepetést okozni az őreinek. Két héttel a jogerős ítélet után már az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) kellett szállítani, mert idegösszeomlást kapott, és kárt akart tenni magában.

Áprilisban részletes szökési tervet eszelt ki, fegyvert és lőszereket szeretett volna kérni a húgától, az aprólékosan kidolgozott akcióban egy drónt is be akart vetni. Mindezt zsebkendőbe rejtve adta volna át látogatójának a beszélőn, de az őrök kiszúrták, a férfi ismét az IMEI-ben kötött ki.

Májusban pedig összeverekedett a cellatársával, egyebek között azért, mert idegesítette hogy a férfi nem mosakszik.

Nyitókép: Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018