INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 23. péntek
Bence

liam neeson

akciófilm

hollywood

Hamburg, 2018. február 22. Liam Neeson ír színész érkezik az Aranykamera díjak 53. átadási ünnepségére Hamburgban 2018. február 22-én. (MTI/EPA/Focke Strangman)

Vietnami veteránként tér vissza a filmvászonra a hollywoodi sztár

Infostart / MTI
Újabb cikkünk a témában:

A Schindler listája című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Liam Neeson nyáron tölti be a 67. évét, az utóbbi években számos akciófilm, köztük az Elrabolva-trilógia sztárja volt.

Liam Neeson ismét akcióshősként tér vissza a filmvászonra: leszerelt vietnami veteránt alakít, aki szárnyai alá vesz egy fiút, akit egy bűnbanda üldöz - írta meg a Hollywood Reporter. A Minuteman című filmet Robert Lorenz rendezi, aki a forgatókönyvet társszerzőként jegyzi Chris Charlesszal és Danny Kravitzcal.

Lorenz korábban számos Clint Estwood-film producere volt, egyebek mellett a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és az Amerikai mesterlövész című produkciókon dolgoztak együtt. Lorenz Az utolsó csavar című filmmel debütált rendezőként 2012-ben. Az apa-lánya dráma főszerepét Clint Eastwood alakította, a lányt pedig Amy Adams.

A Minuteman nemzetközi forgalmazási jogait a cannes-i filmvásáron kínálja eladásra a Voltage Pictures. A film forgatása szeptemberben kezdődik.

A Schindler listája című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Neeson, aki idén nyáron tölti be a 67. évét, az utóbbi években számos akciófilm, köztük az Elrabolva-trilógia sztárja volt. A közelmúltban magyarázkodnia kellett, mikor Dermesztő hajsza című új filmje promóciós körútján egy interjúban félreérthetően fogalmazott, ami miatt rasszistának nevezték. Azóta többször is bocsánatot kért, de felmerült, hogy ez a hiba akár további pályájára is hatással lehet.

Nyitókép: Liam Neeson ír színész érkezik az Aranykamera díjak 53. átadási ünnepségére Hamburgban 2018. februárjában. (MTI/EPA/Focke Strangman)
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018