INFORÁDIÓ 
2019. június 26. szerda
János, Pál

tatabánya

kisfiú

szökés

Egy alulöltözött kisfiú mászkált Tatabányán

Infostart

A szülők észre sem vették, hogy elszökött otthonról.

Egy hatéves kisfiú egy szál alsógatyában, zokniban, pólóban és egy kis pénzzel indult világnak Tatabányán szombat este – Blikk. Így próbált felszállni az egyik helyi járatra, a buszsofőr azonnal leállította a buszt, majd megérdeklődte, ugyan mi a terve a fiúnak, aki erre határozottan rávágta, hogy a plázába szeretne menni.

„A József Attila művelődési háznál szállt fel, és elmondta a sofőrnek, hogy a bevásárlóközpontba készül, és érdeklődött, hogy megy-e oda busz. Elmondta, hogy egy játékot szeretne megvenni, mert a szülei megígérték, hogy megkapja, de végül mégsem vették meg neki” – mondta a Borsnak egy utas, aki videót is készített az esetről.

A kisfiú a sofőr azon kérdésére, hogy a szülei hol vannak, teljes lelki nyugalommal felelte, hogy otthon tévéznek. Az utas elmondása szerint az eset végül azzal zárult, hogy a buszvezető jelezte a hatóságoknak, hogy elviszi a kisfiút a végállomáshoz.

A helyiek szerint nem ez volt az első eset, hogy a fiú „kissé hiányos öltözetben”, a szülei tudta nélkül távozott otthonról.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018