INFORÁDIÓ 
2020. február 26. szerda
Géza

lottó

nyeremény

szerencsejáték

Szelvénye becsületes megtalálóját keresi a lottómilliomos

Infostart / MTI

Jótevőjét keresi az a New Jersey-i lottónyertes, aki a boltban felejtette kitöltött szelvényét, de valaki megtalálta, és átadta a bolt személyzetének, hogy őrizzék meg számára, ha visszatérne.

Az 54 éves, munkanélküli Mike Weirsky, aki egy hete 273 millió dollárt (77 milliárd forintot) nyert a Mega Millions szerencsejátékon, pénteken egy sajtótájékoztatón elmondta: múlt csütörtökön vásárolta a szelvényt Phillipsburgben, egy benzinkút shopjában, de annyira elvonta a figyelmét a mobilozás, hogy a kitöltés után ottfelejtette a szelvényt a boltban.

Mikor pénteken visszatért, és igazolta, hogy ő a tulajdonosa, a bolt alkalmazottja visszaadta neki a nyertes szelvényt.

"Keresem a fickót, aki megtalálta és átadta a szelvényt, hogy köszönetet mondhassak neki" - monda Weirsky hozzátéve, hogy szeretné megajándékozni, de hogy mit ad neki, azt csak vele akarja közölni.

Weirsky, aki évek óta lottózik, vasárnap ellenőrizte a szelvényt, és akkor tudta meg, hogy megütötte a főnyereményt. Mivel nem hitt a szemének, még aznap este, a hóviharban visszament a boltba, ahol megerősítették, hogy ő nyert - mesélte.

Az egy csapásra dollármilliomossá lett férfi arról is beszélt, hogy tavaly ősszel vált el, korábban évekig ő volt otthon a közös gyerekkel, míg a felesége dolgozott. Egy éve keres munkát, de még interjúra sem hívták el sehova.

Mint mondta: a pénzből először magának vesz egy új autót, aztán édesanyjának is, és anyja lakását is fel akarja újítani. Egyébként meg hátradől és élvezi az életet, az ügyvédjére és szakemberekre bízza, hogy mit tegyen a vagyonnal.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018