eur:
391.09
usd:
359.38
bux:
72483.1
2024. július 19. péntek Emília

Éjszaka is az erdőben bolyongott a soproni férfi - rengeteg rendőr kereste

Egy túl jól sikerült mulatozás után a soproni férfi az erdőbe taxizott éjszaka. Másnap délután találták meg, pedig nagyon sokan keresték.

Rendőrök, polgárőrök, erdészek lepték el szombaton a Károlymagaslati utat és a Sörházdombot. Akik látták a keresőakciót, azt hihették, bűnügy miatt rendelték el a mozgósítást - írja a Kisalföld.

A soproni rendőrségre szombat hajnalban érkezett bejelentés egy taxistól, hogy kérésre elvitt egy utast a Károly-kilátóhoz. Nem sokkal később az illető – aki az átmulatott éjszaka után nehezen kommunikált – visszahívta, hogy menjen érte, de már nem tudta megmondani, hogy hol tartózkodik.

14 rendőr, 4 polgárőr, 2 erdész és nyomkövető kutya kereste az erdőben a férfit, de nem találták.

A keresés vasárnap délután ért véget, amikor egy taxis észrevette a város felé gyalogosan közlekedő keresett személyt. A járőrök a helyi illetőségű 38 éves férfihez mentőt hívtak, mivel az éjszakát a szabadban kóborolva töltötte, illetve a kezén kisebb sérülések voltak.

A mentőszolgálat munkatársai további vizsgálatra beszállították őt a kórházba.

Címlapról ajánljuk
A hőség hatásai: pótolhatatlan veszteségek, brutális anyagi károk

A hőség hatásai: pótolhatatlan veszteségek, brutális anyagi károk

A 2022-es évhez hasonlóan idén is fennáll a veszélye annak, hogy a forróság akár egy százalékkal csökkentse a hazai GDP-növekedést – mondta az InfoRádióban a Gránit Alapkezelő vezető közgazdásza. Regős Gábor szerint leghamarabb október-november környékén derülhet ki, hogy az agrárium a harmadik negyedév végéig milyen mértékben járul hozzá a GDP alakulásához.

Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon

A miniszterelnök péntek reggel hosszabb interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte akár az év végére "többségbe kerülhet" a Patrióták Európáért pártcsalád, az EP jelenleg harmadik legnagyobb frakcióját adó tömörülés. A béke szerinte nem úgy érhető el, hogy az orosz vagy az ukrán elnököt megkérjük, hogy ne bombázzon.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×