eur:
393.77
usd:
365.39
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Megdöbbentő részletek a szentpéterszegi késes ámokfutóról

A férfit a TEK-nek kellett ártalmatlanná tennie, a szomszédos telkeken át közelítették meg a késsel fenyegetőző, a feleségét megszurkáló férfit.

A rendőrség közlése szerint arról kaptak bejelentést hétfőn 13 óra körül, hogy Szentpéterszegen egy férfi késsel támadt a feleségére. A helyszínre érkező rendőrök a teraszon egy nő holttestét találták, a feltételezett elkövető pedig a kertben egy késsel fenyegetőzött.

Lapértesülések szerint a férfi öngyilkossággal fenyegetőzött. A rendőrök lezárták az utcát és riasztották a Terrorelhárítási Központot (TEK), amelynek műveleti egysége elfogta a férfit, akit ezután kórházba szállítottak.

A műveleti egység emberei kicsivel három óra után akcióba. A haon.hu a helyiek elmondása alapján azt írta:

egy párhuzamos utca felől, a telkeken át közelítették meg az elkövetőt, majd lövéseknek tűnő zaj hallatszott. Ezek vélhetően hanggránátoktól eredtek,

amelyeket akkor használtak a rendőrök, amikor ártalmatlanították a feltételezett elkövetőt.

A helyieket megdöbbentették az események. A portálnak egy utcában lakó elmondta, hogy amikor hazaért, le volt zárva az utca. Többen is bámészkodtak befelé, szerintük a férfi "megbolondult és megölte a nejét. Az udvarról figyeltem, ahogy megindulnak a kommandósok, majd 4-5 lövésnek hangzó dörrenést hallottam. Hirtelen arra gondoltam, túszul ejthette a családját, azért törtek rá a rendőrök. Érthetetlen ez az egész, én egy rossz szót nem tudok róluk mondani, köszönő viszonyban voltunk velük, csendes, tisztességes embereknek ismertük őket".

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×