eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Lánykéréssel kezdődött az NB1-es meccs - videón a megható pillanatok

Megható pillanatoknak lehettek tanúi a Kisvárda-Ferencváros stadionavató mérkőzés nézői.

Nemcsak az új stadion avatása miatt lehettek különleges mérkőzés nézői a szombati Kisvárda-Ferencváros meccsre kilátogatók, hanem azért is, mert a kezdőrúgás előtt egy focipályán nem mindennapi esemény zajlott le.

Egy kisvárdai szurkoló hölgynek megkérték a kezét. Minden bizonnyal igent mondott, mert a férfi nyomban a meghatottságában pityergő hölgy ujjára húzta a gyűrűt, majd átöltelte és megcsókolta szerelmét. A meccs kezdőrúgását végül, immár menyasszonyként végezte el Tímea.

A mérkőzés végeredménye: Kisvárda Master Good-Ferencváros 0-2

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×