eur:
389.14
usd:
363.49
bux:
68169.45
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje, edzője, Shane Tusup a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Hosszú Katinka és Shane Tusup is elhagyta az országot

Hosszú Katinka után férje, Shane Tusup is elhagyta Magyarországot.

Az amerikai tréner nem Kaliforniába ment felesége után, hanem – vélhetően – szüleihez ment, amíg itthon csillapodik a felhajtás körülöttük – írja a Bors. De az is könnyen elképzelhető, hogy családjával a Katinkával összegyűjtött közös vagyonról konzultál. Ugyanis a megtakarítások nagyját Shane bankár édesapja kezeli.

Dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéd a lapnak elmondta: elképzelhető, hogy Tusup zároltatja a megtakarítási bankszámlát, emiatt pedig Hosszú nem férhet a pénzéhez. „Bármelyik fél megteheti, ám a vagyonnal el kell számolni, vagyis ha a másik költ az összegből, azt vissza kell fizetnie.

A férj azt tudja ezzel elérni, hogy felesége jóval később jut a vagyonához”

– fogalmazott. Az USA és Magyarország közötti végrehajtás akár hónapokat is igénybe vehet – tette hozzá.

A vagyont azonban nem csak így lehet elosztani. Az ügyvéd elmondta: előfordulhat, abban állapodnak meg, hogy Shane-é lesz a készpénz, míg más vagyonelemek (ingatlan, cégbirodalom) Katinkát illetik. Hozzátette, ha nem tudnak megállapodni, rendkívül nehéz lehet az osztozkodás.

Hirtelen ötlettől vezérelve nevezte be magát a kaliforniai Speedo Grand Challenge versenyre a háromszoros olimpiai bajnok úszó. Hosszú Katinka saját zsebéből fizette a nevezést. Az Iron Lady a lap információi szerint Dudás Dá­niellel tartózkodik az Egyesült Államokban, és a június 9–10-i Franciaországban zajló Mare Nostrum versenysorozatig az USA-ban készül, csupán átutazóba érkezik majd haza, hogy hivatalos ügyeit intézze.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×