eur:
394.24
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Újabb fotók a hercegi esküvőről

A Kensington Palota közzétette az első hivatalos fotókat Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről.

Három képet hoztak nyilvánosságra, amelyeket Alexi Lubomirski készített.

A fotók egyikén Harry herceg és Meghan hercegnő kettesben látható, amint a windsori kastély lépcsőjén ülnek, széles mosollyal az arcukon. Ez egy fekete-fehér felvétel.

A másik két, színes fényképen Harry és felesége mellett II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp edinburghi herceg, Károly trónörökös és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő, valamint Harry bátyja, Vilmos - aki öccse esküvői tanúja volt -, Vilmos felesége, Katalin hercegnő és három gyermekük közül a két idősebb, Charlotte hercegnő és György herceg látható, a többi koszorúslánnyal és a page boy, vagyis az esküvői apród szerepét betöltő fiúgyerekekkel együtt.

Az egyik koszorúslány Charlotte, az egyik page boy György volt, de rajtuk kívül még öt kislány és három fiú töltötte be e fontos szerepeket a ceremónián, köztük Brian Mulroney volt kanadai miniszterelnök két iker fiúunokája.

A harmadik fotón Harry herceg és Meghan hercegnő látható a tíz gyermek meglehetősen vidám társaságában.

Az esküvői fényképek közzétételének örömteli eseményébe valamelyes üröm is vegyült hétfőn, miután kiderült, hogy Meghan unokaöccsét a Scotland Yard figyelmeztetésben részesítette, mert tízcentis pengéjű késsel a zsebében jelent meg egy londoni bárban a ceremónia után.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×