eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Sokkoló képek a horrorbalesetről: ezt látták a kiérkező tűzoltók

Sokkoló képek a horrorbalesetről: ezt látták a kiérkező tűzoltók

Halálos baleset történt szerdán Budapesten a kora reggeli órákban a BAH-csomóponti felüljárón, a kiérkező tűzoltókat borzalmas látvány fogadta, ez látszik is a katasztrófavédelem által készítette helyszíni felvételeken.

Egy személyautó és egy mikrobusz karambolozott egymással. A személyautó eleje összeroncsolódott, a gépkocsit vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A mellette ülő férfit a tűzoltók feszítő-vágó-berendezés segítségével szabadították ki. A mikrobusz az ütközés erejétől az oldalára dőlt. Ebben a járműben kilencen utaztak. Négy ember a tűzoltók segítségével a busz hátsó ajtajának felnyitása után hagyta el a járművet. A mentőszolgálat összesen kilenc embert szállított kórházba: négy súlyos és öt könnyű sérültet láttak el és vittek el kórházba a mentők.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×