eur:
393.03
usd:
366.11
bux:
66841.8
2024. április 26. péntek Ervin

Ügyetlenkedett a kisfiú, ezért hasba rúgta küzdősportoló anyja

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség azzal a nővel szemben, aki egy kiránduláson hasba rúgta gyermekét.

A bűnügy vádlottja, egy verőcei nő fiatalabb korában versenyszerűen űzött egy küzdősportot.

Éveken keresztül egyedül nevelte a kisfiát, a bűnügy sértettjét. 2013-ban új kapcsolatot létesített, élettársával öt gyermeket neveltek: a férfi három, a nő egy gyermekét és közös gyermeküket.

A közös gyermek megszületését követően a vádlott egyre kevesebb figyelmet fordított a saját kisfiára. Vele hideg, elutasító volt, a gyermek fegyelmezetlenségére dühkitöréssel válaszolt, néha megrángatta, ellökte.

A vádlott a sértettet 2015-ben rendszeresen elhanyagolt állapotban vitte az óvodába. A kisfiú mosdatlan, fésületlen volt, nem az időjárásnak megfelelő vagy a méretéhez illő ruházatot viselt.

A vádlott és családja 2015 októberében a Szentendrei-sziget északi részén található „szigetspiccre” kirándult. Ebéd közben

a kisfiú véletlenül többször kiborította az ételt

és megpróbálta a fűben elrejteni. A vádlott ezt észrevette,

dühbe gurult és az egyik lábával nagy erővel megrúgta

a sértett hasának bal oldalát.

A nap folyamán a gyermek egyre rosszabbul lett, ezért másnap kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életveszélyes sérülése keletkezett,

a lépe elszakadt.

A történteket követően a gyermek a nagyszülő gondozásába került, a főügyészség a vádiratában a vádlott szülői felügyeleti jogának megszüntetésére tett indítványt.

A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja a nőt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×