eur:
388.59
usd:
360.92
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Leszámolás Cegléden

A Ceglédi Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat két férfival szemben, akik haragosaik gépkocsiját, telephelyét gyújtották fel Cegléden - tudatta a Pest Megyei Főügyészség.

Szabó Ferenc főügyész tájékoztatása szerint a bűnügy vádlottjai, két ceglédi férfi, régóta barátok voltak. Az egyik férfi a saját vagy a családtagjait érintő ügyek miatt több emberre haragudott Cegléden. Neheztelt arra a rendőrre, aki az egyik hozzátartozóját érintő házi őrizetet ellenőrizte, és több olyan férfira, akikkel anyagi vagy hivatalos eljárással kapcsolatos vitája volt.

A férfi a társát és egy, a nyomozás során ismeretlenül maradt személyt arra bírta rá, hogy gyújtsák fel a kiszemelt haragosa gépkocsiját, telephelyét. 2014 szeptemberétől 2016 februárjáig a vádlott megbízását a társai öt esetben teljesítették.

Leszámolás Cegléden

A sértetteknek az utcán vagy a házuk kertjében parkoló személygépkocsiját, tehergépkocsiját a késő esti órákban motorbenzinnel lelocsolták és felgyújtották. A járművek teljes mértékben vagy nagy részükben kiégtek, üzemképtelenné, használhatatlanná váltak.

Leszámolás Cegléden

A gépkocsik felgyújtásával a vádlottak 300.000,- forinttól 3,7 millió forintig terjedő összegben okoztak kárt a sértetteknek.

Leszámolás Cegléden

Az egyik sértettnek a cége nagykőrösi telephelyén lévő épületét gyújtották fel 2 millió forint kárt okozva.

A Ceglédi Járási Ügyészségen nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a férfiakat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×